Fluidized Frys

Fluidized Frys

Fluidiserad tunnelfrys används för att frysa in små bitar av mat, som kan vara allt från skivade eller tärnade grönsaker, frukt och bär till kött, fågel, skaldjur som små fiskar eller räkor, och små mejeriprodukter eller tillagade produkter.

Frysen är utrustad med en högeffektiv och sanitär förångare, med den senaste vätsketillförselmetoden, med en värmeväxling som är 20 % högre än traditionella metoder. Vi har två typer: semi-fluidized och full-fluidized, som uppfyller olika produktfrysningstillämpningar.


  • Frys med fluidiserad bädd används som ett nätbälte av rostfritt stål av livsmedelskvalitet, som är lätt att rengöra och korrosionsbeständigt.
  • Den är utrustad med en centrifugalfläkt i rostfritt stål för en utmärkt kylprestanda.
  • Den är utrustad med en anordning för transportband för att säkerställa en enda frysningseffektivitet för frysta produkter.
  • Den fluidiserade tunnelfrysaren använder en importerad kylförvaringsisolerad panelproduktionslinje för panelproduktion, som är både energieffektiv och hög kvalitet.
  • Frysutrustningen är utrustad med ett intelligent centralt styrsystem, automatisk detekteringsanordning och varningslampor, vilket är lätt för användarna att använda och underhålla.
Effektiv centrifugalfläkt
Vi väljer bland en mängd högeffektiva fläktar för att passa olika scenarier.
Vibrationsenhet
En mängd olika hjälpanordningar för olika produkter för att förbättra fryskvaliteten, hålla produkten åtskild och öka fryskapaciteten.
CIP Auto Cleaning System
Olika rengöringslägen är valfria. Rengör och desinficera insidan av den snabbfrysta maskinen i alla aspekter för att uppfylla de sanitära kraven för livsmedelssäkerhetsproduktion.
Helsvetsat golv
Den öppna strukturen gör den lätt att rengöra. Helsvetsad kapsling finns som tillval.
Frukt & grönsaker
Bageriprodukter
Kött
Tillagad måltid

Kontakta oss